Klanttevredenheid, een 9.2
Gratis retour binnen 60 dagen
Achteraf Betalen
voor 16:00 besteld, morgen in huis

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling thuis te laten bezorgen of om uw bestelling op te halen in onze winkel in Maassluis.

De bezorging wordt verzocht door PostNL. De kosten hiervoor zijn € 2,95. Retourneren daarin tegen is gratis. Vanzelfsprekend is afhalen in onze winkel in Maassluis gratis.

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen die voor 16:00 uur gedaan zijn de volgende dag te leveren. Bestellingen die op zaterdag gedaan zijn zullen maandag bezorgd worden. Bestellingen die op zondag gedaan worden zullen maandag verwerkt worden en dinsdag bezorgd worden.

 

Gratis retourneren

Artikelen kunnen binnen 60 dagen na aankoop geruild of geretourneerd worden.
U dient uw retour aan te melden via uw persoonlijk account (log hier in) in onze webshop en het bijgevoegde retour formulier in te vullen.

Het terugsturen van een product is bij www.sneakable.com geheel gratis.

U kunt uw, via onze website aangemelde retour terug sturen naar :

Sneakable Webshop
Antwoordnummer 43
3140 VB – Maassluis

Terugstuurde artikelen dienen in de originele staat, ongewassen en ongedragen te zijn. Tevens dienen eventuele prijskaartjes aangehecht te zijn. (Wij verzoeken u de schoenendoos NIET als retour doos te gebruiken. Mocht de schoenendoos beschadigd zijn worden de schoenen niet retour genomen)

Het verwerken van een retour duurt 5 werkdagen. U ontvangt het eventuele aankoopbedrag op zelfde manier retour als dat de betaling is gedaan.

Klanttevredenheid, een 9.2
Gratis retour binnen 60 dagen
Achteraf Betalen
voor 16:00 besteld, morgen in huis