Verzenden

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling thuis te laten bezorgen of om uw bestelling op te halen in onze winkel in Maassluis.

De bezorging wordt verzocht door PostNL. De kosten hiervoor zijn 4,95.

Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen die voor 16:00 uur gedaan zijn de volgende dag te leveren. Bestellingen die op zaterdag gedaan zijn zullen maandag bezorgd worden. Bestellingen die op zondag gedaan worden zullen maandag verwerkt worden en dinsdag bezorgd worden.


Retourneren

Artikelen kunnen binnen 30 dagen na aankoop geruild of geretourneerd worden.
U dient uw retour aan te melden via uw persoonlijk account (log hier in) in onze webshop.

Na het inloggen ziet u bij “mijn bestellingen” uw order staan.
let op : als u uw retour aanmeld via een iPad of mobiele telefoon, dan moet u de order even naar link “swippen” en daarna op de “bekijken” klikken om de retourknop te zien.

Vergeet niet een kopie van de factuur bij uw retour mee te sturen.

Heeft u nog geen account ?
Dan kunt u deze makkelijk aanmaken met het zelfde e-mailadres waar u ook uw bestelling mee heeft gedaan. Klik hier om een nieuw account aan te maken.

Het terugsturen van een product is bij www.sneakable.com is voor eigen rekening.

U kunt uw, via onze website aangemelde retour terug sturen naar :

Sneakable B.V.
Koningshoek 92341
3144 BA - Maassluis

Terugstuurde artikelen dienen in de originele staat, ongewassen en ongedragen te zijn. Tevens dienen eventuele prijskaartjes aangehecht te zijn. (Wij verzoeken u de schoenendoos NIET als retour doos te gebruiken. Mocht de schoenendoos beschadigd zijn worden de schoenen niet retour genomen)

Het verwerken van een retour duurt 5 werkdagen. U ontvangt het eventuele aankoopbedrag op zelfde manier retour als dat de betaling is gedaan.

 

Copyright 2019 #Sneakable - Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Maestro