Klanttevredenheid, een 9.2
Altijd gratis retouren
Achteraf Betalen
voor 16:00 besteld, morgen in huis

Nieuws

26 November 2018

 

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS (CUSTOMIZED) SHOES

16 december is er een extra koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur, zodat jij nog je laatste kerstinkopen kan komen doen. Omdat dit niet zomaar een koopzondag is hebben wij Babette Broeren van Customs By BB uitgenodigd, om ervoor te zorgen dat jij met je nieuwe, unieke sneakers de show zal stelen tijdens de feestdagen.

Over Customs By BB

Babette is op haar twaalfde begonnen met het verzamelen van sneakers. Toen ze op het internet op zoek was naar bijzondere exemplaren kwam ze veel custom sneakers tegen. Omdat ze zelf veel aan schilderen deed, leek het haar leuk om zelf een paar schoenen te customizen waarvan ze YouTube filmpjes maakte die meer dan 100.000 keer werden bekeken. Dit leverde veel aanvragen op, zoveel dat ze besloot Customs By BB op te starten. Babette maakt van jouw droomschoen werkelijkheid. Dit heeft ze bijvoorbeeld al gedaan voor Hardwell, Armin van Buuren, Afrojack, Tim Hofman en Kraantje Pappie.

Hier moet je bij zijn

Wil jij er deze kerst net als de grote sterren ook bijlopen met gepersonaliseerde sneakers die echt niemand anders heeft? Vergeet dan zeker niet om op 16 langs te komen bij #Sneakable.

 

***********************************************************************

 

15-september 2018

 

LAAT JE SNEAKERS CUSTOMIZEN BIJ #SNEAKABLE

Op zaterdag 6 oktober van 12:00 tot 17:00 komt Aimée Adriaansen (@_takeyouraim) bij ons in de winkel om jouw nieuwe sneakers een persoonlijke twist te geven zodat jij straks met de meest unieke sneakers de winkel uit stapt.

Wie is Aimée?

Aimée Adriaansen is 20 jaar oud en is 3 jaar geleden begonnen met het customizen van sneakers onder de naam ‘’take your aim’’, en heeft sindsdien samengewerkt met grote merken waaronder Ted Baker London en Vingino. Ook heeft zij haar eigen atelier in Breda geopend. ‘’Take your aim’’ staat voor ‘’pak je doel’’, iets wat Aimée zeker heeft gedaan nadat zij het atheneum heeft afgerond.

Hier moet je bij zijn!!!

Ben jij toe aan een nieuw, uniek paar sneakers die echt niemand, maar dan ook echt niemand anders zal hebben? Mis dit dan NIET! en zorg dat je 6 oktober even een nieuw paar sneakers komt kopen bij #Sneakable, Maassluis.

Wil je meer weten over Aimée Adriaansen ? Volg haar dan nu op Facebook of Instagram

Of bezoek haar website : www.takeyouraim.com

 

 

 

 

 

 

 

Klanttevredenheid, een 9.2
Altijd gratis retouren
Achteraf Betalen
voor 16:00 besteld, morgen in huis